LOGO courageblauw.png

“Mimoun geeft in zijn trainingen veel kennis, praktische tips en vaardigheden mee, die je direct zelf kan toepassen. Ik ben gefascineerd geraakt door de mogelijkheden en het belang van storytelling. Het heeft bij mij al tot veel concrete resultaten geleid!”

– Victoria van Krieken, Directeur Liberation Route Europe

SEMINAR

Mimoun-Oaissa.jpg

STORY TELLING | MIMOUN OAÏSSA

In deze training verandert je inzicht in hoe verhalen werken drastisch. Vergeet alle truucjes. Deze training gaat over het leren beheersen van fundamentele principes. Je leert hoe identificatie werkt en hoe je kunt zorgen dat het publiek jouw verhalen niet alleen hoort, maar ook ervaart. Je oefent technieken die worden gebruikt in de filmwereld en de betere TED-talks. Technieken die ervoor zorgen dat het publiek een verhaal echt voor zich ziet en waarmee je met heel weinig woorden een maximale impact kan maken

 

Jouw return on education:

- Je leert hoe je kan zorgen dat jouw publiek je verhaal niet passief ondergaat, maar meedenkt en meevoelt.

- Je weet hoe je de emotionele impact van je verhaal enorm kunt vergroten

- Je kunt je verhaal op een professionele manier veel persoonlijker maken

- Je kunt je verhaal aanpassen aan verschillende soorten publiek

- Je weet hoe je je verhaal waar nodig luchtiger en geestiger kan maken

- Je leert hoe je kan zorgen dat jouw boodschap veel beter blijft hangen

Mimoun Oaissa is storyteller, acteur en filmmaker. Als acteur is hij onder meer bekend van De Grote Improvisatieshow, The Devils Double en De Marathon. Parallel aan zijn filmcarrière doet hij onderzoek naar taal, communicatie en overtuigingskracht. Door Mimoun’s unieke combinatie van talenten en expertises is hij een ideale spreker en trainer. Hierbij put hij uit de gigantische hoeveelheid technieken en inzichten die hij in de afgelopen 25 jaar heeft verzameld. Zowel tijdens de filmopleidingen die hij volgde in Amsterdam, Londen en New York, als tijdens zijn ervaringen in de praktijk. Of dat nu was bij het schrijven van filmscripts, het improviseren in het theater of als gast in vele live tv-programma’s.

Katrien is one of the most innovative, insightful, and consistently effective trainers I have ever witnessed. Every person she works with has a breakthrough, in an astonishingly brief amount of time. I marvel at her unique research and methods of instruction, at her great sense of humor and gift for seeing into each individual”

– Scott Ripley, Uconn University, New York USA

COMMUNICEREN VANUIT DE SOCIALE STIJLEN, THE POWER OF DIVERSITY

KATRIEN VAN BEURDEN

In deze training werk je aan hoe te verbinden, te netwerken en zaken te doen vanuit het wezenlijke begrip dat er verschillende vormen van communiceren is tussen ons en de ander.

Je werkt vanuit Dominant- Sociaal- Rationeel. De Dominante wil bv. graag overzicht, heeft geen tijd voor koetjes en kalfjes, is bezig met het ontwikkelen van visie. De sociale daarentegen wil graag eerst aan de relatie bouwen voordat er inhoud is. En de rationele wil het eerst snappen voordat hij of zij ergens in springt en heeft geen feestje nodig om meteen de inhoud in te duiken. Bij sommigen liggen de drie dicht bij elkaar, bij de ander wat verder weg. Ontdekinplaats van de ander te proberen naar jou stijl te trekken juist in te zien dat de verschillende vormen een bron van creativiteit zijn.

 

In deze training:

 

  • Ontdek je wat jouw stijl van communiceren en presenteren is verbaal en non verbaal            

  • Ontdek je met welke stijlen je moeite hebt of welke je meer wilt ontwikkelen

  • leer je de stijlen van je collega’s, zakenpartners of andere relaties herkennen en je hierin te verplaatsen;

  • leer je vanuit de stijlen manieren om diverse klanten, medewerkers en publiek aan je te verbinden

  • en bovenal laat deze training zien dat de verschillen eerder een kracht zijn dat een belemmering.

Katrien-van-Beurden.png

Katrien van Beurden is Directeur CP, actrice, regiseuse en social entrepenuer. Ze geeft al ruim vijftien jaar met veel succes workshops en lezingen aan bedrijven, universiteiten en kunstopleidingen wereldwijd. Katrien van Beurden is tevens oprichtster en artistiek leidster van het internationale theatergezelschap Theatre Hotel Courage, waar ze wereldwijd onderzoek mee deed en voorstellingen mee maakt in oorlogsgebieden tot aan high sociaties. Als actrice was ze te zien in de film ‘Tom Adelaar’ van Gonzalo Fernandez en Ashar Medina, in 'Nora' van Ibsen bij het Pacific Resident Theater in Los Angeles, in’ Zomer zonder mamma’ van Sanne Vogel. Op t.v o.a. in Kerst met de Kuipers en Overspel. Afgelopen twee seizoenen speelde ze en gaf ze o.a. trainingen in Europa, Amerika, Canada, Ghana, India en Iran.

DE SPREKERS

Femke_Rotteveel_Photo.2e16d0ba.fill-930x

FEMKE ROTTEVEEL

Directeur FOTODOK

Femke Rotteveel werkt als directeur bij FOTODOK, een organisatie waarbij door middel van o.a. fototentoonstellingen in deze snelle wereld juist de tijd wordt genomen om stil te staan, waarbij er dan tijd en aandacht wordt besteedt aan de achtergrond verhalen, die nu in alle haast vaak verdwijnen.

 

Als directeur koppelt Femke mensen, organisaties en ideeen aan elkaar om grenzen te overschreiden en bruggen te bouwen.

Suleyman Gogus.jpg.jpeg

SULEYMAN GOGOS

Directeur Sensa Zorg

Suleyman Gogus, deed zijn passie voor het ondernemen op tijdens zijn praktijkervaring als jongerenwerker. In de huidge onderneming Sensa Zorg is hij werkzaam als algemeen directeur. Senza Zorg is gespecialiseerd in klantgerichte zorg die past bij de culturele achtergrond van de client; cultuur sensitieve hulpverlening.

war-child-actieplan-kindvluchtelingen-no

TJIPKE BERGSMA

Directeur Warchild

Tjipke Bergsma staat bekend als een out-of the box denker en een creactieve en resultaatgerichte CEO bij War Child. Hij gelooft als geen ander in de kracht van kinderen, want een kind uit de oorlog halen is een - maar daarmee heb je de oorlog nog niet uit het kind.

MELLE.jpeg

MELLE SCHELLEKENS

Founder The Good Roll

Melle Schellekens, hospitality consulant die onder andere samenwerkte met Coca Cola, KLM en Apollo Hotels, en ontwikkelaar van The Good Roll: het biologische wc-papier waarmee je je billen afveegt zonder bomen te vellen, terwijl je de bouw van wc’s in ontwikkelingslanden helpt financieren.

44-Stayokay-Marijke-Schreiner-e153812686

MARIJKE SCHREINER

Directeur StayOkay

Als directeur van StayOkay weet Marijke Schreiner als geen ander hoe belangrijk het is om te denken vanuit de gasten die een vakantie- of een vergaderverblijf boeken bij een van de 22 accomodaties. Het belang van een complementair team is volgens haar groot. Plus de gedachte dat iedereen zich wel eens kan vergissen en dat niemand 100 procent perfect is.

Tjipke Bergsma War Child

TJIPKE BERGSMA

Directeur Warchild

Tjipke Bergsma staat bekend als een out-of the box denker en een creactieve en resultaatgerichte CEO bij War Child. Hij gelooft als geen ander in de kracht van kinderen, want een kind uit de oorlog halen is een - maar daarmee heb je de oorlog nog niet uit het kind.