LOGO courageblauw.png

THE COURAGE

PLATFORM

WORKSHOP

EVENT

20 JUNI 2019

THE POWER OF DIVERSITY

STORY TELLING

INNOVATIEF EN DUURZAAM ZAKEN DOEN

Hoe te verbinden, innovatief duurzaam zaken te doen, een diverser en groter netwerk te bouwen, je eigen verhaal neer te zetten, zakelijk en maatschappelijk betrokken te zijn, in de wereld van vandaag.

Het programma bestaat uit twee workshops:

  • “Communiceren vanuit de Sociale stijlen, Power of Diversity” door Directeur CP, actrice, regiseuse en social entrepenuer,  Katrien van Beurden.

  • “Storytelling”  door storyteller, acteur en filmmaker Mimoun Oaissa.

 

Afgewisseld door inspirerende en innovatieve sprekers die delen hoe ze op hun eigen manier ondernemen door zich in de ander en in de wereld te (ver)plaatsen zoals Tjipke Bergsma (Warchild), Melle Schellekens (the good Roll), Suleyman Gogus (Sensa Zorg) en Marijke Schreiner (directrice stay okay).

 

Als afsluiter een bijzondere virtuoze theater voorstelling met acteurs en muzikanten van over de hele wereld, waar we het verhaal van “de ander’ leren kennen.

 

Dit event is voor entrepreneurs, start-ups, leidinggevenden, zelfstandigen en zakelijk leiders, voor iedereen die zoveel mogelijk mensen aan zich wil verbinden en zaken wilt doen in de wereld van vandaag.

 

Een bedrag gaat naar de kinderen in Yemen.

“Van Beurden heeft met haar kunde, passie en ondernemende instelling een theater gecreëerd waarin de meest uiteenlopende mensen als vanzelf met elkaar verbonden worden; een unieke harmonie die op het toneel zichtbaar tot uiting komt.”

Stef Collignon - directeur Amerborgh Nederland