LOGO courageblauw.png

OVER

PLATFORM COURAGE

Platform Courage organiseert seminars, workshops, lezingen en trainingen over hun stijl van zakendoen, sociaal maatschappelijke en duurzame verbindingen leggen en hoe je daarin te profileren.

Platform Courage is opgericht door Katrien van Beurden en Ezra Bredius. Dit platform is opgericht vanuit en met het netwerk en de ondernemersstrategie van Theatre Hotel Courage.

 

Theatre Hotel Courage speelt voorstellingen en doet onderzoeken, maakt programma’s over de hele wereld.

 

Theatre Hotel Courage staat bekend om haar innovatie wijze van ondernemerschap door zich te verbinden met de maatschappij en de ander. Zoals bv door middel van barterdeals waarbij ze trainingen gaven in ruil voor vliegtickets of het concept koop een kaartje voor een ander waarbij iemand een kaartje kan kopen voor iemand die daar de middelen niet voor heeft.

 

Vanuit het expertise van THC in vele verschillende culturen en samenlevingen en door middel van barterdeals en ruilhandel, hebben ze een netwerk opgebouwd gespecialiseerd in het opbouwen van duurzame relaties, en inspirerende individuen en innovatieve organisaties die zich inzetten voor een maatschappelijk doel.

 

Vanuit en met dit netwerk geeft en maakt THC programma’s, trainingen en seminars voor organisaties als WarChild, SensaZorg en Base Concerence vanaf heden draagt deze tak de titel “Platform Courage”.

 

Deze zomer op 20 juni presenteert het platform (de eerste editie van) het event “Empathisch zakendoen”.